Produtora Kana / AR Arquitetos | ArchDaily

The project keeps the exterior walls as part of the memory of the place, while the program is divided into two separate volumes by a large courtyard that brings in light and provides direct contact between the work spaces and the exterior. The entire circulation is defined by black metal elements, a large metal walkway through space connects with the vertical core indicating the route to be followed.

© Pedro Kok

The façade was designed following the relationship of the four neighboring houses, but its white and black colors makes it stand out from the others and ensure its contemporaneity.

© Pedro Kok

The conversation between new and old, and interior and exterior, creates a playful and creative work environment for a movie production company.

via Produtora Kana / AR Arquitetos | ArchDaily.

Advertisements